The GamePost Izegem
Escape Room The GamePost - Baron de Pélichystraat 1 - Izegem

Escape Room The GamePost - Baron de Pélichystraat 1 - Izegem

Escape Room The GamePost - Baron de Pélichystraat 1 - Izegem

Escape Room The GamePost - Baron de Pélichystraat 1 - Izegem

Meer info vind je op onze Website https://www.thegamepost.be/

Escape room: PRISON BREAK.
De legende van Gotham Steep

Baron Gotham Steep kan één van de meest mysterieuze bewoners van Izegem genoemd worden. De goedlachse man, ontvluchtte het Verenigd Koninkrijk tijdens de Groote Oorlog en woonde een tijdje in kasteel het Blauwhuis.

Met de komst van de baron verschenen ook 4 minder vrolijke figuren. Ze noemden zichzelf ‘het collectief’ en deinsden er niet voor terug geweld te gebruiken om hun doel, het vinden van enkele zeer waardevolle gouden munten, te bereiken. De vier zonderlingen hadden het idee dat de baron iets te verbergen had en wilden hem eens stevig aan de tand voelen. De baron bleek echter een kei in het ontwijken van het collectief, daagde hen zelfs uit en zette hen steeds op het verkeerde spoor. Hij had er plezier in om mensen een lesje te leren. Tot die bewuste nacht, 15 december van het jaar 1920. De nacht waarop de Baron verdween. Niemand heeft ooit nog iets van hem of het collectief vernomen. Ook van de munten was tot voor kort niks bekend.

Tot voor kort, want onlangs vond men in het kasteel 2 documenten waarvan men vermoedt dat ze verband houden met het lot van de baron en de locatie van de munten.

Het eerste document dat gevonden werd onder een losliggende plank, bewijst dat de baron in elk geval van het bestaan van de munten afwist!
Het tweede document lag tussen de asresten van de open haard en verwijst naar de kelders van het oude postgebouw van Izegem. De sleutel tot de geheime locatie van de munten moet daar te vinden zijn. Er zitten echter twee addertjes onder het gras: Kwatongen beweren dat dit wel eens de baron zijn laatste lesje zou kunnen zijn en intussen wordt de kelder als gevangenis zonder bezoekrecht gebruikt, alleen wie een misdrijf pleegt geraakt in de kelder.

Welk misdrijf hebben jullie begaan?

Aangifte doen (= boeken)

Wat hebben jullie op het geweten? Duid aan wat het meest van toepassing is:

• BEGINNER: verkeersovertreding, nachtlawaai of openbare dronkenschap.
• GEVORDERDEN: diefstal, misbruik van vertrouwen, oplichting, slagen en verwondingen.
• EXPERTS: aanranding van de eerbaarheid, moord ​ Opgepast: hoe erger de misdaad, hoe moeilijker de opdracht!

Grote groep? Onze Escape Room is gebouwd voor groepen van 4 tot 10 personen. Grotere groepen worden gesplitst. Wie wacht kan aan onze grote 'speeltafel' eenvoudige, maar leuke partygames of teambuildingsopdrachten spelen. Terwijl kan iets gedronken worden, je kan bijvoorbeeld genieten van één van onze lekkere streekbiertjes.

Certificaat Gouden Munten - Escape Room The GamePost

Certificaat Gouden Munten - Escape Room The GamePost